Fredag !

Igår blev det gymmet igen ! Tjejgymmet var helt tomt ett tag, så skönt! Idag blev det inget gym men 1 timmes promenad med pojkvännen i kylan!

God jul!

God jul kära vänner , hoppas att ni fick en riktigt fin jul! Just ni sitter jag på bussen på väg till gymmet, jag undrar om det kommer eka tomt eller vara fullt med människor med dåligt samvete för gårdagen! :)

Fredag och färdigjobbat för i år:)

Har varit dunder förkyld de senaste dagarna så har inte tränat men kämpat mig igenom de sista dagarna innan semester . Idag var jag duktig och hade med mig mellis , kesella med hallon samt en banan! Hoppas på att vara bättre imorgon och kunna träna:)

Onsdag

Igår blev det en sväng på gymet, känner mig slö och lat nu:( men har iallafall en thaigryta på g:)

Fredag!

I veckan har det bara blivit ett besök till gymmet men imorse hade jag passerat den vikt jag stått stilla på väldigt! Så kul men vikten varierar ju varje dag så får bli glad om några veckor om jag inte gått upp allt, positiv jag är va?!
Köpte iallafall nya jeans i veckan 28:or!:) ha en underbar fredag!

 

Hjälp!

Jag var och provade lite klänningar till julfesten igår men köpte ingen, provade bl.a. den här, vad tycker ni ser jag megastor och gravid ut?jag vill gärna ha en men långa ärmar så man slipper ha något över..

Lördag

Imorse blev det gymmet, sen hem och duscha och äta lunch sedan åkte jag och mamma till Ikea , blev lite smågrejer som det alltid blir när man är där:)tänkte ta det lugnt ikväll men nu börjar smsen ifrån partysugna kompisar trilla in så nu blir jag lite velig:)
Har precis ätit thaigrytan som jag gjorde igår, ser kanske inte så god ut men det var den:)

smileyouarealive.blogg.se

Jag är en stockholms tjej som har gått ner sammanlagt ca 19 kilo i vikt,de första 10 kg var för ca 10 år sedan och de senaste 9, från januari 2012.Finns fortfarande några kilon som jag vill ska försvinna men vill även ha mer synliga muskler:)

RSS 2.0