Mums

Shoppade loss lite förra veckan har varit nyfiken på att testa Mullbär men det har varit slut varje gång jag letat efter dem men så hittade jag dem till slut och de får tummen upp!:)smakar lite som sega russins men lite kola smak!:) har ni testat?

 

Lördags vikt!

I lördags morse efter en väldigt stor påse godis visade vågen detta:) väldigt nöjd och efter frukosten blev det gymmet och sedan parmiddag med utgång! Hänger just nu i pojkvännens soffa så hoppas det funkar med mobilbloggandet:)

Fredag!

Det var inte igår man var här inne och skrev,ska bättra mig:)
Nu har jag iallafall sedan i söndags en pojkvän och imorgon är det dags för första parmiddagen, med dem som parade ihop oss:)
Träningen har gått sådär,  har blivit gymmet en gång denna vecka men promenader 3 dagar.Har ätit relativit bra iallafall!
Jagt brukar äta frukost på jobbet men brukar bli stressigt att laga gröt vilken jag föredrar att äta till frukost, imorse testade jag denna, fy den var verkligen ingen höjdare!
Ha en bra kväll!:)

Tisdag!

Jag har verkligen kommit av banan för tillfället, varit sjuk en vecka och mest spenderat tiden i soffan och tyvärr tappar jag inte aptiten när jag är sjuk:S Jag känner mig hungrig och sugen hela tiden och känner mig verkligen smällfet! Plus allt detta dejtande,känns som det ända vi gör är att äta,  jag och "E" spenderade helgen tillsammans, åt ju som sagt en del men vi var även på långpromenader både lördagen och söndagen.
Idag blev det gymmet efter jobbet, skönt men måste skärpa mig nu så jag inte går upp allt, 3-4 kilo är inte så lätt att gå ner men tyvärr väldig lätt att gå upp!:(
Ha ni några bra komma igång igen tips???

Fredag!

Nu mår jag äntligen bättre,har fortfarande en hemsk blåsa i munnen dock men blir ett till tandläkar besök nästa vecka (Dyrt)!
Troligtvis fick jag en allergi chock av en hårfärg jag använde samt infektion i tandköttet samtidig, samt hostan från satant! Stacka om tur ;)
Har ju inte kunat träna i veckan , försökte på mig en promenad men det var inte så smart, kändes som om jag skulle svimma..igår var jag frisk så idag blev det gymmet, var där 2 gånger idag, känner att jag har lite att ta igen nu:)
Imorgon kommer killen jag dejtar över på dagen, sen ska vi ut och shoppa på stan och på kvällen vet jag inte, men jag är sugen på att gå ut och se folk efter denna vecka:)
Dagens lunch;(Det gröna är sojabönor med flingsalt:))
Några timmar senare...
 

Helgen ifrån helvetet!

Jag har verkligen haft några av de jobbigaste dagarna i mitt liv, i fredags svullnade mina läppar upp något,inte såå farligt( med tanke på hur det blev sen), vaknade 02.30 och mina läppar var enorma och min ansikte helt snett, åkte till närakuten i lördags,de mistänkte allegi chock,i lördags var det värre, åkte till akuten på Karolinska, efter lite undersökningar trodde de att det var någon infektion i tanden.Var hos tandläkaren igår, brött ihop totalt,fick Kåvepenin för att svullnaden ska gå ner men idag när jag vaknar ser jag fortfarande ut som ett monster och mår piss!
Så imorse ställer jag mig på vågen och jag väger nästan 69 kg!!!Fy fan!

smileyouarealive.blogg.se

Jag är en stockholms tjej som har gått ner sammanlagt ca 19 kilo i vikt,de första 10 kg var för ca 10 år sedan och de senaste 9, från januari 2012.Finns fortfarande några kilon som jag vill ska försvinna men vill även ha mer synliga muskler:)

RSS 2.0