Fredag!

Idag stängde jag på jobbet och jag hade redan bestämt att jag inte skulle träna utan åka raka vägen hem:) min kille är utomlands så åkte och handlade och nu blir det soffan och x-factor! Ha en trevlig kväll!:)

Torsdag

Då var man precis varit på gymmet, var sjukt nära att jag tog bussen hem istället för att går dit! Stolt över att det blev gymmet istället, känns så skönt nu!:)

Onsdag

Det bästa med att börja jobba kl 07 är att kunna vara på väg till gymmet vid den här tiden:)

Fredagsmys!

Idag efter jobbet blev det gymmet, imorgon blir det gymmet igen längtar:) Hade lite fredagsmys med mig själv idag, mörk choklad, egen rostade nötter, mullbär och torkad mango!:) nu ska det sovas:) god natt!

 

Lördag!

Igår efter jobbet åkte jag till gymmet, körde på som jag brukade när jag var på topp, så skönt:) efter det hem till pojkvännen som hade middagen på g, kött och sötpotatis i ugn:)plus vin men 2 klunkar var inte alls sugen, vakande vid 08 imorse och åt frukost hos killen medans han sov och drog sedan till gymmet och brände av 400 kcal:) snart kommer en kompis över på lite ost, kex och vin:)

Söndag!

I lördags blev det lite shopping med pojkvännen , vid 15 var han tvungen att åka för han skulle på någon familjegrej, tog en promenad hem från där vi var, så ca 1 timme.Gick hem och åt lite sedan blev det gymmet,velade om jag skulle ut på kvällen eller inte men hande ingen lust att vara bakis idag så det blev en lugn hemmakväll med mig själv (vilket var lääänge sedan nu)Idag blev det gymmet igen , härligt!
Igår hittade jag lite kort, fy fan säger jag bara det här måste vara min fullaste period!Jag skulle tippa på att jag väger mellan 15-20 kilo mer än vad jag gör nu!
Hoppas ni ser någon skillnad!
Detta var ca 12 år sedan:(
 
Inte världens finast bild,tagen igår efter gymmet!

Fredag!

Hej alla vänner!
Denna vecka har det blivit ett besök till gymmet men öven 2st 30 minuters promenader + gått i en väldigt lång trappa upp och ner på rasten men sedan tog det stop!:(I Onsdags när jag gick och la mig mådde jag lite illa och vaknade sedan vid 04 och kräktes 2 gånger! Hatar verkligen att kräkas, igår hade jag sjukt ont i kroppen och tänkte att det kunde vara vinterkräksjukan jag fått men idag mår jag ok och har inte kräks något mer!
Eftersom jag inte tränat och ätit så bra de senaste veckorna har jag inte vägt mig men imorse kände jag att det var dags och jag vägde som tur var lika mycket som senast, 65.7!Hoppas på att vara frisk nästa vecka och kunna köra på igen!NU har jag även fått min pojkvän att köpa kort på mitt gym (fitness 24/7), min syrras bästis jobbar där så han fick en årskort för endast 945, sjukt bra pris!Så ska försöka få med honom lite då och då, han har ett ca 5 minuter ifrån honom, så inga ursäkter :)
Hoppas det går bra för er!

smileyouarealive.blogg.se

Jag är en stockholms tjej som har gått ner sammanlagt ca 19 kilo i vikt,de första 10 kg var för ca 10 år sedan och de senaste 9, från januari 2012.Finns fortfarande några kilon som jag vill ska försvinna men vill även ha mer synliga muskler:)

RSS 2.0