Frukost

Denna bild skulle sitta med i förra inlägget!

Onsdag !

Idag blev jag singel, känns bra trots allt!
Dagens frukost var detta!

Måndag

Hoppas eran vecka startat bra!:) idag blev det äntligen gymmet igen efter förkylningen:) Det blev en timme på crosstrainer , så skönt ! Hoppas på att komma in i ett bra träning flow igen !
Idag bjuder jag på en bild på när jag letade efter nyårsklänningar, blev inte denna dock!

Söndag

Idag hade jag tänkt besöka gymmet men kände att jag behövde lite luft och dagsljus så det blev en promenad på 68 minuter istället, riktigt skönt och kändes ju nästan som sommar nu med endast - 3 grader;)
Dagens frukost !

Lördag

Idag känner jag mig bättre så förhoppningsvis blir det gymmet imorgon, känns som om det var hundra år sedan jag var där:( nu har syrran och hennes kille flyttat till huset bredvid mig så det lär bli en del promenader och besök till gymmet tillsammans :) väntade på att vi skulle handla tillsammans idag och hade inget vettigt att äta så fick slängs ihop ett mellis av det jag hade så det blev, fryst banan, kokos och jordnötssmör , det var faktiskt gott:)

Fredag

Har varit dålig på att blogga, har varit superfördkyld hela veckan men ändå jobbat men har inte tränat i veckan:( hoppas på att må lite bättre imorgon efter lite sömn . I veckan har jag även hjälp syrran som ska flytta till huset mittemot mig med hennes kille, de ska hyra min kompis lägenhet:)
Det här var morgonens frukost, gröt med keso,gul kiwi och passionfrukt, samt kaffe:)

 

Måndag

Igår blev det 30 minuter på crosstrainer samt lite maskiner, planen var att gå till gymmet idag med men börjar känns mig sjuk så åkte hem istället, så nu blir det vilodagar till på torsdag, känns lite långt men imorgon jobbat jag 07-20( planeringsmöte efter jobbet) samt att jag jobbar sent på onsdag. Idag har jag ätit för mycket , efter middagen( åt vara halva) var jag sugen och hungrig så åt 2 stycken nutrilett bara, jag har mens och var hungrig så är väl inte hela världen men ändå jobbigt när man äter mer än planerat! Hoppas ni har fått en bra start på veckan!
Detta var gårdagen mellis efter gymmet , äpple, jordnötssmör och kiwi:)

Söndag

Igår blev det 90 minuters promenad med pojkvännen i iskylan, jag fick låna hans gamla militär långkalsonger:) även idag blev det promenad men gick själv, blev ca 70 min. För ca 30 minuter sedan låg jag i soffan och höll på att somna men nu är jag på väg till gymmet :) igår när jag kom hem ifrån pojkvännen och hade ätit detta till middag och glass med chokladsås till efterrätt så visade trots det vågen 64.8 kan inte tro det är sant!:) i fredags när vi åt kött bar jag sjukt sugen på rödvin dom killen drack men jag stod emot, sjukt nöjd nu:)

Fredag

Jag har försökt att blogga i 2 dagar utan att det har gått:( Jag har inte tränat sedan i tisdag, skulle göra det igår men jag var helt slut plus att jag började få ont i halsen men imorse när jag vägde mig blev jag superglad, vågen visade 65.2:) jag har haft svårt att komma under 65.5 men nu äntligen:) mitt mål som större än vad jag är nu har alltid varit 65 så snart nära men jag vill gå ner några kilo till men jag tar det långsamt! Ha en fin fredag!<3

Tisdag!

Idag blev det gymmet igen men tog det ganska lungt , 33 minuter på crosstrainer samt diverse maskiner för ben och armar. Jag var väldigt när på att skippa gymmet och och hem, men tog mig till gymmet i snöstormen:) imorgon blir det vilodag !:)
Här är gårdagens armbild, vill få bort gäddhänget, någon som vet några bra övningar?!!:)

Ny vecka nya möjligheter:)

Åkte aldrig till pojkvännen , först skulle jag det men jag frågade vad vi skulle äta föreslog han, falukorv,pasta , pizza etc , va fan jag har tränat som en galning hela helgen, skulle " förstöra "allt om jag tryckte i mig en pizza, så slutade med att jag stannade hemma haha, var sjukt trött också efter milen:) nu har jag varit på gymmet med syrran men tog det lungt idag, 30 min på motionscykel samt diverse maskiner. Efter träningen gick vi till en mataffär, jag var hungrig och sugen på allt men kom ut med 3 kiwi och 2 avokado:) bjudet på en bild på dagens mage, som jag vill ska bli mindre !

Dagens träning

Dagens träning blev 1 mil på löpbandet , vet inte vart jag får all energi ifrån just nu:) Det tog iallafall 1 timme och 27 minuter:) Nu funderar jag på om jag ska åka hem till pojkvännen eller inte:)

 

Söndag

God morgon!
Nu sitter jag på bussen på väg till gymmet igen, får se vad det blir idag..fick denna snygga träningsväskan från Marc Jacobs av syrran i julklapp:)

Lördag

Sov som en bebis i natt:)
Efter frukosten blev det gymmet, det blev 65 minuter på crosstrainer samt diverse maskiner . Min pojkvän har herrmiddag med sina killkompisar ikväll så det blir en kväll i soffan för mig idag, har lite thaigryta på spisen:) hoppas ni får en trevlig lördag !:)

 

 

Lunch

 

Frukost

Fredag

Efter en dag mestadels spenderad sittandes på rumpan blev det gymmet, jag var sjukt trött och omotiverad men ändå lyckades jag springa och gå på löpbandet i 70 min samt att jag körde lite maskiner för ben och armar!
Igår var jag inte sugen på något till middag så det fick bli hallon,flingor, mjölk, cashewnötter och valnötter till middag:)

Torsdag

Hade tänkt att träna idag och ha en vilodag imorgon men det får bli tvärtom istället, har hållt igång hela dagen idag, bl.a. målat om väggarna på jobbet, men imorgon ska vi ha planeringsdag på jobbet vilket betyder att vi kommer sitta på rumpan hela dagen så det passar bättre med gymmet imorgon:)
Gårdagen middag med pojkvännen blev detta( trodde aldrig att han skulle gå med på det:)) ruccula, rödbetor, chèvreost, honung och pumpafrön, så gott !

Tisdag

Igår blev det gymmet igen körde 70 min på löpbandet :), även idag blev det gymmet men tog det lite lugnare idag, 20 minuter på motionscykel samt diverse maskiner för ben och armar. Imorgon blir det vilodag från gymmet,då blir det soffmys med pojkvännen !:)

Tips'

Om ni har möjlighet att komma ut på rast / lunch, leta upp en riktig mördarbacke och att gå upp och nerför, känns i benen kan jag lova:)

söndag!

Idag blev det gymmet igen, 62 minuter på crosstrainern = -500 kcal, trodde inte jag skulle orka mer efter 20 minuter men jag kämpade på, känns så skönt nu!
Det har varit en bra första helg på detta år, inget godis eller alkohol och träning både lördag och söndag, känner mig nöjd:) Nu jävlar ska jag komma igång med träningen igen:)
 
På nyår hade jag kjol på mig för första gången i mitt vuxna liv, kände mig riktigt vuxen men kjol och inne skor, haha:)Nu när jag kollar på kortet fattar jag inte riktigt hur jag våga, men glad att jag kom" över den tröskeln",!
Kanske ser lite tråkigt ut på kortet men detta var innan duschen, sedan blev det bling bling örhängen, lockigt hår och smink ;)

Lördag

Hoppas ni har fått en bra start på året! Jag har inga nyårslöften men tänkte försöka ha en alkohol och smågodis fri månad( äter det i princip varje helg) ska eventuellt på parmiddag om 2 helger så det känns som det blir alkohol då. Idag körde jag hårt på löppbandet, 1 timme sprang och gick jag snabbare än vad jag brukar samt så körde jag maskiner också:)
Dagens inköp blev detta ,

smileyouarealive.blogg.se

Jag är en stockholms tjej som har gått ner sammanlagt ca 19 kilo i vikt,de första 10 kg var för ca 10 år sedan och de senaste 9, från januari 2012.Finns fortfarande några kilon som jag vill ska försvinna men vill även ha mer synliga muskler:)

RSS 2.0