Svettats som aldrig förr!

Idag körde jag hårt igen på gymmet, körde först 46 minuter (snabbt som bara den) på crosstraniner, jag har nog seriöst aldrig svettats så mycket och mina ben ville verkligen ge vika men jag vill verkligen ha bort allt skit ifrån helgen!Vi får se på torsdag hur get gått!Håll tummarna,tack; )Körde även diverse maskiner samt på rasten gick jag och en kollega upp och ner för en killer trappa ,gjorde det även igår och har aldrig haft sådan träningsvärk i vaderna!
Kämpa på vänner!!
 

Va fan!!

Ursäkta svordomen men jag har gått upp 2 kilo sedan i torsdags, fatta 2 kilo!Aghh jag får panik eller jag fick nu känner jag bara att jag måste kämpa gärnet och inte deppa ihop!!Jag Idag hade jag inte tänkt att träna för jag slutade sent plus att jag inte brukar vara så pigg på måndagar men jag körde på som bara den!
Om tjockis är man ju expert på att ta och visa kort där man ser så smal ut som möjligt, så här är 3 olika kort som är tagna i lördags, jag ser ju helt olika ut i kroppen på alla men jag vill visa hur olika  det kan se ut och fatta vad " modig" jag var som gick ut i en tröja i denna färg!:)Färgen ser ju olika ut på korten också men färgen på bild 1 stämmer mest med verkligheten.
 

Tjockis!

Jag känner mig väldigt tjock nu efter 2 dagars festande och det blev inte så mycket tränande i veckan som gick men bara att ta nya tag i veckan!
Jag har iallafall haft sjukt kul i helgen, det var första gången jag och min kollega var ute och festade bara hon och jag, men vi hade verkligen sjukt kul och verkligen tråkigt att hon ska flytta till New york om några veckor:(
Igår hade jag en knallrosa tröja på mig, det var ju sjukt varmt så var ju typ tvungen annars har jag bara långärmat eller linnen man måste ha något över!
Detta blev dagens middag, paprika och en morot, några nötter och dipp
 
 
 
 
Men även detta,oops!
 
 

Fest igen!(Lördag)

Nu är jag på väg in till stan igen, hade super skoj igår och ikväll blir det utgång med samma kompis:) trots att jag var trött idag så var jag duktig och tvättade, blev väldigt förvånad hur mycket ljusa kläder jag hade använt annars brukar det bara vara svart svart även fast det är sommar och man "ska" ha ljusa kläder! Ha en trevlig kväll! :)

 

Finally friday!:)

Idag skulle jag ha tränat efter jobbet men jag och en kollega var på strålande humör imorse så vi bestämde oss för att gå ut ikväll istället och jag har INTE ångest över att jag väljer fest för gym ikväll!
Min kollega flyttar till New york om några veckor så får passa på att umgås med henne lite!
Hon kommer över snart så nu ska jag sminka mig och ta ett glas vin;)
Ha en trevlig kväll!

Min vikt!

Även idag fick jag sluta tidigare,1.5 timme tidigare, så underbart! Åkte till gymmet och sprang och gick på gåbandet i över en timme och körde även diverse maskiner:)
Ok, som jag skrev igår tänkte jag lägga ut min vikt här en gång i veckan, då kan jag hålla koll och titta tillbaka samt så känns det skönt att vara helt ärlig!
Så denna vecka såg det ut så här, 67.2!
 
Jag har stått stilla på 67.5 ett tag så jag var glad att jag äntligen var under det nu, får hoppas att det fortsätter gå ner nu bara!
 

Rainbow

Idag var jag med jobbet på AquariaDjurgården, väldigt trevligt men väldigt varmt och kvavt,plus körde en dubbel barn men barn i hela dagen så det fick vara dagens träning:) Hade räknat med det och lämnat gymkläderna hemma så jag kunde shoppa lite efter jobbet istället, det får bli gymmet imorgon och på fredag :)
Har gjort lite sit-ups här hemma.
Om jag är modig imorgon så lägger jag upp veckan vikt här!
 
 
Gissa vad jag önskade!?:)
 

Är det någon som har koll?

Idag fick jag sluta tidigare, vilket är rena lyxen, skönt att komma till gymmet lite tidigare än väntat och att komma hem tidigare än väntat :)
Idag fick jag höra av en kollega som har varit på semester att jag hade blivit smal, samt att jag träffade en ex kollega på rasten som också sa att jag hade blivit smal:) Jag blir glad men ser det forfarande inte och nu ligger jag stila i vikt igen :(
Detta åt jag till middag efter gymmet, 3 knäckemackor med tonfisk i tomatsås samt en smoothie gjort på en halv burk kesella, nästan en hel nektarin,hallon,blåbär med lite valnötter.Det jag undrar är är detta för mycket??HJÄLP?!

Förra sommarens jenas!

Hoppas att ni alla har haft en bra början på veckan! Jag är glad att måndagen snart är över och att jag är en dag närmare semestern:)
Idag har jag tagit en vilodag ifrån träningen men kommer köra på imorgon igen !
I lördags provade jag mina jeans som jag hade förra sommaren, liite pösiga är det väl!?:)

Walk of shame..

Haha jag vet inte om man ska erkänna sådat här på bloggen men va fan, i klass 6-9 var jag "kär" i en kille i skolan, han vär ett år äldre och bara så snygg, vi pratade nog inte ens på den tiden utan jag och min bästis(som också var "kär" i honom) fnittrade och rodnade nog mest när vi såg honom:) Men han är kompis med en kompis kompis nu, så har träffat honom på 2 fester senaste året,så igår var vi på samma ställe och när stället stängde hade vi alla sällskap till tunnelbanan men jag och han bor på samma linje så vi blev ensamms efter ett tag, och ja det slutade med han jag följde med honom hem, kom hem för ca 1 timme sedan:) Vi hånglade bara så ni vet ;)
Min kompis som jag var ute med igår är också intresserad av honom och är nog jävligt sur nu men det skit jag i, jag hittade honom först!!Nu låter jag inte så snäll men det är jag, lovar!:)Det var som en barndoms dröm som blev till verklighet, haha!
Idag blir det soffan hela dagen:)
 
 
Så här såg jag ut igår, velade länge om jag skulle ha en sådan färgstark tröja, gillar ju svart annars men var lite "modig" och hade denna till slut.

Party!

Det blev fest till slut, trodde att jag skulle vara hemma ikväll men alla tjata så jag med mig till slut, dejten från igår vi kan kalka honom E ville även ses idag men jag svarade inte ens så fick ett sur sms för att jag inte svarade haha, va fan vi har inte setts på ett par år bara för han vill sed helt plötsligt betyder det inte att jag vill/ kan det! Ha en trevlig lördag !

 

Kämpa kämpa!

Kämpade på som bara den på gymmet idag, sprang 11 minuter non stop vilket är mycket för mig (sprang första gången för ca 2- 3 månader sedan) sendan gick jag också på löpbandet så det blev sammanlagt 72 minuter på bandet, och efter det blev det  diverse maskiner.
När jag kom hem åt jag 3 knäckemackor med kalkon, och en med ost och en smoothie,det blev verkligen supergod, hade i en persika, en halv banan,björnbär,hallon och en halv burk kesella och även lite valnötter på toppen;) Det blir väl ganska mycket kalorier men ska nog göra en till mellis också snart.
Vaknade vid 06 idag så har precis sovit i 2 timmar och varit nere i tvättstugan.
 
Kvällen är fortfarande oplanerad, kanske utgång, kanske godis framför tvn ;)
Vad ska ni hitta på?

God morgon!

Även denna lördag vaknade jag tidigt, 06 var jag uppe! Innan jag började träna skulle jag lätt ha somnat om men nu gillar jag att gå upp och vara på gymmet tidigt!:) Står just nu och väntar på bussen! Hoppas du alla får en bra träning idag, kom igen!!:)

Fredag!

Hallelujah för att det är fredag och helg!!:)" Bara" två veckor kvar nu tills jag har semester!
Idag blev det en sväng till gymmet igen, började med crosstrainern och ville sluta efter 5 minuter men tänkteatt  jag skulle köar 100 kcal iallafall och så höll jag på sådär ett tag så det blev 30 minuter tillslut, jag är glad att jag inte gav upp efter 5minuter!:)
Sedan blev det motionscykel ett tag och sedan körde jag hårt på diverse maskiner!
 
Jag funder på om jag ska lägga ut min vikt här en gång i veckan, då får man se sanningen i vitögat och kan gå tillbaka och kolla, får fundera på det..
 
Idag är jag en tant och går nog och lägger mig snart även fast jag är bjuden på dejt och en kompis vill ha med mig ut!;)
Hoppas ni får en trevlig kväll!
 

Torsdag!

Idag efter jobbet blev det gymmet, det blev 30 minuter på crosstrainern och 40 minuter på motionscykeln samt diverse maskiner.
Träffade mamma på rasten idag och fick pengar till tandläkaren, samt så köpte hon ett par träningsbyxor till mig!:)
Vet ej ifall jag kommer behålla dem, är inte van med sådana tajta träningsbyxor( de är mörkgråa med en reflexrand på sidan och reflex mönster på baksidan, kanke mer är till för att springa i ut?!) utan brukar mer ha "mjukisbyxor"
Skulle vara skönt att ha sådan med man ser ju sjukt fet ut! :(
 
Hade ingen lust med mat efter gymmet men var ju "tvungen" att äta något så det blev en burk med tonfik i tomatsås, keso och kesella med valnötter och vattenmelon, det ser nog inte så apptitligt ut men gott var det :)
Nu sitter jag och tittar på Supersize V superskinny  och efter det blir det sängen!:)
Sov gott när det är dags:)!

Onsdag!

Vaknade av att mamma smsade mig att hon skulle betala min tandläkarräkning på 4000! Jag blev verkligen så glad, tack mamma!:)
Nu under sommaren får vi laga lunchen själv på dagis, idag var det min tur, var lite stressad för jag har aldrig lagat mat till så många!De flesta brukar värma typ fiskpinnar men jag kände att jag vill laga något till dem så gjorde spagetti och köttfärssås, och en super god sallad:) Jag åt endast köttfärssås och sallad.
Sedan gjorde jag tigerkaks muffins till dem :)
 
Jag hade redan igår kväll bestämt att jag skulle ha en vilodag ifrån träning och promenade idag, så imorgon blir det gymmet igen!
Nu ska jag titta på, Du är vad du äter och mumsa i mig lite vattenmelon :)
 
 

God morgon!

Igår jobbade jag över, plus ingen rast för att vi var på Skansen så idag fick jag lite sovmorgon, trevligt men jag vaknade som vanlig innan väckarklockan..
Nu har jag precis ätit frukost, Fiber havregryn,en halv banan, keso, kanel, krossat linsfrö och lite mjölk med en kopp kaffe.Ser kanske inte så aptitligt ut men gott var det :)
Just det lyckasdes inte direkt med att hålla mig en vecka till att väga mig , gjorde det imorse och idag så var det bättre:)
Ha en fin dag!

Våg jävel!

Imorse vägde jag mig, jag visste att jag inte skulle ha gjort det men jag kunde inte låta bli!
Jag tycker att jag tränar på och äter bra men nu går jag inte ner!! Känns bara så värdelöst då, nu ska jag försöka hålla mig minst en vecka innan jag väger mig igen!
 
Idag har jag gått runt på Skansen hela dagen och det blev även gymmet! :)
Lunch blev en potatis, sallad och tonfisk (grillad parika ), jag älskar den!
Jag jobbar på en förskola och eftersom vi får mat på jobbet tycker jag det är super bra att ha en burk i väskan när det är mat man inte vill äta:)
 

Måndag!

Ny vecka, ny möjlighet att träna och komma närmare toppform! ;)
Idag har jag varit trött och stängde på jobbet men när jag kom hem bytte jag om och gick en promenad på 6 kilometer, skulle ha vilodag idag men åt lösgodis igår så kände mig extra tjock idag :S
Har även gjort lite sit- ups :)
Hoppas ni har haft en bra start på veckan!
 
 
 

Ok, here it goes!

Tog mig ut på en timmes promenad förut, så svettigt och skönt!:)
 
Igår hade jag klänning på mig för andra gången i mitt vuxna liv, känner mig inte helt bekväm men trött på att gömma mig i tält!
Nästa steg blir för nog bli att gå ut i linne, något jag aldrig gjort!
 
Ok nu kommer 2 bilder på mig, båda är ifrån i lördags! Jag skäms men det är så här jag ser ut men midre av mig ska det bli!
 
Innan träning i lördags morse.
 
Innan utgång i lördags.
 
I januari, var det 7 kilo till på denna kropp och för ca 8 år sedan ca 17 kilo! :(

Inte bakis!:)

Hej!
Hoppas ni hade en trevlig lördag, det hade jag iallafall:) Blev ju en kväll på stan, åkte hem "tidigt" , eller innan krogarna stängde, kände mig väldigt vuxen som åkte hem annars brukar jag vara den som vill stanna till stängning eller gå vidare till ett 05 ställe men vi gick från sista stället vid 02.30.
Men det var väldigt tomt på söta killar, kanske därför jag ville åka hem :) Haha
Imorse skulle jag vara duktig och äta gröt till frukost men mjölken var helt grynig :(
Så det fick bli det här istället, kaffe utan mjölk,blää,en halv melon, smoothie och ett glas fun light!
 
 
Mår iallafall bra idag så ska försöka ta mig ut på en promenad i regnet sedan.
 
En sak jag har tänkt på är när jag läser viktbloggar så är det vikt och kropps bilder jag gillar att se, ska försöka att ta mod till mig att lägga upp några senare, om jag vågar!
So long!

Party time! :)

Det blev lite mer än en timmes promenad också :)
Nu sitter jag här med ett glas vitt vin och ska börja fixa mig och sen vidare in till stan!
Ha en trevlig lördag!!
 

Mellis!

Var uppe med tuppen idag så var på gymmet strax efter 8, gillar att vara där tidigt på helgerna:)
Dagens träning blev :
  • 40 minuter på crosstrainern
  • 43 minuter på motionscykel
  • Diverse maskiner

Nu har jag precis varit i tvättstugan och slängt i tvätt och även slängt i mig mellis, blev en halv melon av något slag och en smoothie, slängde i lite allt möjligt och den blev väldigt mumsig kan jag säga :) Jag hade i ,Kesella,en halv banan,jordgubbar, blåbär, björnbär, lite keso,lite fun light och så lite krossat linsfrö.

Funderar på att ta en promenad medan kläderna torkar , hmm får se hur det blir...

.

 

 

Lördag!

God morgon! Det är lördag, klockan är 08 och jag är redan på väg till gymmet, tantvarning??!

Äntligen fredag!

Hej!
Så var underbara fredag här igen, så skönt! Idag lät mina kollergor mig sluta hela 2.5 timmar tidigare, lyx!
Jag begav mig till gymmet och körde på så mycket jag orkade, även idag fick jag hela tjejgymmet för mig själv en stund :)
Just nu slöar jag i soffan med någon dålig film på 3:an med lite fredagsmys:)
Gjorde nyttig chokladmousse och energibollar! Moussen är verkligen mättande, innerhåller 2 äggvitor,kakao,banan och hallon med lite nötter på toppen:)
Ha en fortsatt trevlig fredag och hoppas ni inte har haft allt för mycket otur fredag den 13:de!?
Kram på er!
 

Torsdag!

Hej!
Idag blev det gymmet efter jobbet,helt underbart var det:) En stund fick jag även hela gymmet (tjejrummet)
helt för mig själv vilken jag gillar, då kan man testa de maskinerna man inte är helt hundra på:)
Hann se slutet på Du är vad du äter när jag kom hem och nu har jag precis sett Supersize v superskinny :)
Nu blir det sängen, sov gott mina vänner!
 

Onsdag!

Hej alla hurtbullar!
 
Hoppas ni alla mår toppen!?
Idag så skulle jag träna men igen så var jag trött och kom fram till att jag faktiskt behöver en vilodag också så istället blir det gymmet imorgon,fredag och lördag!
Jag är så trött så jag till och med glömt pinkoden till mitt Visa kort!Arghhh!!
Just nu är jag inne i en hunger/sugen period också, inte kul!Är inte det hela tiden utan det är efter middagen, idag dämpade jag det med lite valnötter och melon, det är väl inte hela världen men får så dåligt samvete!
 
Nu ligger jag i soffan och kollar på Du är vad du äter, älskar" tjockis program"! :)
Ha en trevlig kväll, själv får jag väl gå och sova snart så jag inte äter något mer!
 

Tisdag!

Idag blev det gymmet efter jobbet, jag har verkligen ingen ork i kroppen längre, men kämpade på! Hoppas det är värmen, och omställningen till att gå ifrån att jobba deltid till heltid samt lång resväg till och från jobbet som gör mig "slö"!
Är det någon som har något bra enerigitips!??:)
 

Svulla!

Hej alla glada!
Så skönt att måndagen är över (arbetsmessigt)!
Idag var en villodag i från gymmet men det blev en promenad ifrån Liljeholmen- Fridhemsplan i värmen.Blev iallfall ca 250-300 kcal .
Men nu på kvällen har jag svullat:( Skjut mig! Svullade i mig resten av energibollarna jag gjorde i lördags (åt typ 6 stycken), plus massor av nötter! Fy fan!! Hoppas det är för att jag har ägglossning, haha! Nu sitter jag iallafall här med dåligt samvete, kul!
 
 
Gick över kungsbron, så vacker utsikt!

Äckel varning!

Min kompis frågade här om veckan om jag svettas på gymmet,, ehh jaa det gör jag, skulle jag inte göra det skulle det knappt kännas som om jag hade tränat, idag svettades jag något extremt, är nog det fuktiga vädret.
 
Dagens träning blev
  • 38 minuter på Crosstrainern
  • 38 minuter på motionscykel
  • Samt diverse maskiner

Viktnedgång!

Jag skrev ju här nere att jag gått ner 7 kilo sedan januari men kanske ska berätta att från det största jag någonsin har varit var för ca 10 år sedan vägde jag faktiskt 17 kilo mer så är ju faktiskt 17 kilo lättare idag, helt sjukt!
Jag har inte alltid haft en våg så kan ha vägt mera också..jag kan inte tänka mig 17 kilo mer på denna kropp, jag måste ju varit enorm, usch!
Som jag skrev förut ser jag inte någon skillnad, hoppas jag gör det snart!
 
Nu ska jag klä på mig och springa till bussen, mot gymmet! :)
 

Lördag!

 
Äntligen helg, jag var verkligen helt slut igår och stängde på jobbet (= slutar "sent") men det blev ändå utgång! :)
Träffade min kompis i stan i en hotellbar som även är en klubb, typ direkt började två killar prata med oss och planen var att jag och min kompis skulle gå vidare till ett annat ställe men det slutade med att jag och ena killen gick vidare, massor av mojitos blev det:)
 
Igår önskar jag att jag hade aklolåsmobilen!
 
 
 Jag vet, det är inte bra att dricka alkohol när man vill gå ner i vikt men jag gillar att festa så kommer fortsätta med det :)
 
Igår var det en som frågade om jag hade gått ner massor i vikt !
Jag blir glad men samtidigt får jag panik att det blir fokus på min kropp!
 
Frukost idag blev en surdegsfralla med en halv burk tonfisk i tomatsås på och en kopp kaffe, bra för att vara en bakisfrukost :)
Ha en bra dag!
 
 
 

Torsdag & fredag

God morgon!
Vet inte vad som hände igår gick inte att få upp något inlägg...
Igår blev det iallafall gymmet igen, blev 15 minuter på crosstrainern och 33 minuter på motionscykel samt diverse maskiner.Känns inte som om jag tränar like mycket nu som jag gjorde när jag började träna men är helt slut i kroppen så nu blir det två vilodagar så hoppas jag att jag har fått tillbaka lite energi efter det.

Gårdagens kvällsmål/efterrätt blev keso och kesella med hallon och blåbär med lite nötter på toppen!Får lite ångest att äta efter middagen men var så hungrig!
Imorse var jag under den vikten jag har legat stilla på ett tag, har varit under den en gång för några veckor sedan men typ bara en dag, så känner mig nöjd, hoppas jag får stanna där nu eller gå under såklart ;)
Ha en trevlig fredag!

Happy 4th of july!

Jag är helt slut i kroppen, gick runt på Skansen hela dagen och efter det åkte jag och tränade med syrran.
Idag blev det inte så länge för jag var verkligen helt slut men allt måste ju vara bättre än inget??
Tränade igår också!
 
Just nu verkar jag har stannat i vikt, vliket gör en väldigt frustrerad när man tränar så mycket!
Känns som om kroppen hittar en "trivselvikt" den stannar vid ett tag som tar längre att ta sig förbi, känner ni igen detta??
Middag blev 3 stycken ryvita,en med kalkon och två stycken med tonfisk i tomatsås, men magen kurrar fortfarande så måste äta något mer!
 

Träna och träna :)

Hoppas ni alla har haft en bra början på veckan!?:) Idag började jag jobba heltid efter att ha jobbat 80% i ett år, har varit väldigt lyxigt att sluta vid 15.30 varje dag men nu är det slut med det!
 
Igår så vet jag inte riktigt vad som hände med mig och syrran, först var vi på gymmet och körde hårt ,sen hem och åt middag och efter det blev den en ca 75 minuter lång promenad och sen till gymmet igen... vi fick bara något ryck :)
Idag efter jobbet tränade vi igen..när jag skriver det fattar jag hur sjukt det låter, tränat 4 gåner på 24 timmar...
 
Nu blir det lite kvällsgott:)
Cashewnötter, wallnötter och melon, mums :)
 
 
 
 

Gym

Grymt skönt att gymma!Syrran följde med hem till mig efter gymmet och ska sova över, mys:)
Nu har vi ätit middag och nu blir det en promenad!:)
Min middag blev knäckebröd med avokado och kalkon och syrran åt en tonfisksallad, snabbmiddag:)

Dagens lunch

Dagens lunch blev en halv grillad kyckling( skinnet åkte av innan såklart;)) samt en proteinshake.
Kycklingen kanske inte ser så aptitlig ut när den ligger så där..men men..snart blir det gymmet med syrran! Här ska det brännas kalorier:)

Party och promenad.

I fredags blev det en helkväll på Stureplan, så igår var man inte allt för pigg men jag var ända duktig och drog iväg på en timmes promenad, plus att jag gjorde lite övningar hemma.Detta hade inte hänt för några månader sedan, då hade jag legat hemma i soffan med en godispåse, Cola zero plus något onyttig middag!

smileyouarealive.blogg.se

Jag är en stockholms tjej som har gått ner sammanlagt ca 19 kilo i vikt,de första 10 kg var för ca 10 år sedan och de senaste 9, från januari 2012.Finns fortfarande några kilon som jag vill ska försvinna men vill även ha mer synliga muskler:)

RSS 2.0