Tisdag!

Idag blev det gymmet efter jobbet, jag har verkligen ingen ork i kroppen längre, men kämpade på! Hoppas det är värmen, och omställningen till att gå ifrån att jobba deltid till heltid samt lång resväg till och från jobbet som gör mig "slö"!
Är det någon som har något bra enerigitips!??:)
 


Kommentarer
smulan

Energi tips har jag inga, skulle behöva det jag också:-)
Som jag skrev förut så gillar jag din blogg och tycker du har gjort ett otroligt jobb:-) undrar nu om vi kan länka till varandras bloggar och pusha lite för varann på så sätt? Skadar ju inte att nå ut till fler, eller hur?
Ha en bra vecka!!

Svar: Vi får hoppas på att vi hittar några snarast då:)Ja visst ska bara fatta hur man gör det bara!:)
Ha en bra vecka du med!
smileyouarealive.blogg.se

2012-07-10 @ 22:22:30
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/
Malin E

Det kan med all sannolikhet vara de faktorer du beskriver.
Ge det tid, var inte så hård mot dig själv bara. Träna det du tycker är KUL, var noga med återhämtning, se till att sova ordentligt, ät näringsrikt- men ät ordentligt, omge dig av positiva människor... ja det var vad jag kunde komma på nu. Känns inte som något unikt, men ändå :)
Energin kommer ju och går för alla. Jag hade en dipp för ett tag sen, men som lyckligtvis har försvunnit. Nu i alla fall.

Ha en en bra dag imorgon!
Skickar en energikram!

Svar: Tack för din kommentar och push:)Får hoppas på att det blir bättre snart bara , får så dåligt samvete när jag inte tränar en dag men måste nog inse att vilodagar också behövs.
Ha det bäst!
Kram
smileyouarealive.blogg.se

2012-07-10 @ 23:32:13
URL: http://systermalin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

smileyouarealive.blogg.se

Jag är en stockholms tjej som har gått ner sammanlagt ca 19 kilo i vikt,de första 10 kg var för ca 10 år sedan och de senaste 9, från januari 2012.Finns fortfarande några kilon som jag vill ska försvinna men vill även ha mer synliga muskler:)

RSS 2.0